15 Mart 2014 Cumartesi

Şişli Marriot Hotel Açıldı-Yılmaz Parlar


BERTUĞ BEY İNŞAATDAN TURİZME ATAK  
BERTUĞ BEY ŞİŞLİ MARRİOT HOTEL İLE TURİZME MERHABA DEDİ
Şişli Marriot Hotel Açılışı münasebetiyle düzenlenen basın toplantı sonrası Marriott International Avrupa Operasyonundan Sorumlu
İcra Kurulu Üyesi Reiner Sachau  İstanbul Marriott Hotel Şişli Genel Müdürü Thomas Eder Hotel sahiplerinden Bertuğ Bey İnşaat yönetim kurul üyesi Tuğba Gültekin ile  yaptığımız kısa söyleşi sonrası otelin tamamını gezdik.

Elbetteki ilk ziyaret henüz dekorasyon halinde bulunan Bertuğ Bey İnşaatın Turizm ofis katıydı.  Tuğba Gültekin ile birlikte gezdiğimiz ve aldığımız kısa bilgilerle
Şişli'de eskiden daimi halk pazarı olarak kullanılan Karagözyan Ermeni Vakfı'na ait arazide inşa edilen ABD'li marka Marriott otel zinciri ile anlaşılan 2009 yılınında başlanan otelin inşaatının 5 yıl sürdüğünü Marriott’un son derece titiz davranma nedeniyle uzun süreç yaşandığını Tuğba Gültekin’den öğreniyoruz. Gültekin Marriot grubu ile anlaşmalarıda özetleyerek yeni proje planladıklarını böylelikle Turizme soyunduklarını dile getirdi.


İcra Kurulu Üyesi Reiner Sachau  İstanbul Marriott Hotel Şişli Genel Müdürü Thomas Eder ile yaptığımız söyleşide “İstanbul’un Türkiye’nin gün geçtikce Turizmi geliştirdiğini gelen turist sdayısındaa cok ciddi artışın yeni otel yatırımlarına son derece açık olduğunu Türkiye ile dahada güçlendiklerini ifade ettiler.


Ayrıca Basın toplantısında İcra Kurulu Üyesi Reiner Sachau Türkiye’deki 11’inci, İstanbul’daki 7’nci oteli olan İstanbul Marriott Hotel Şişli’nin açılışıyla Doğu Avrupa’daki hızlı büyümesine devam ettiğini söyledi. Sachau, “İstanbul’da böylesine görkemli bir otel açmış olmaktan ve Türkiye’deki güçlü portföyümüze bir otel daha eklemekten dolayı mutluyuz. 

Avrupa’daki 11 otelimizin 6’sının bulunduğu Türkiye’de geçtiğimiz yıllarda güçlü bir büyüme sergiledik ve bu büyüme, marka portföyümüzün gücünü gösteriyor. Geçtiğimiz 3 yılda, 27,000 bin yeni oda ile bir rekora imza attık ve 2015 sonuna kadar Avrupa’daki varlığımızı ikiye katlamayı planlıyoruz” dedi


İstanbul Marriott Hotel Şişli Genel Müdürü Thomas Eder ise yaptığı konuşmasında   “Geleceğin seyahat trendleri ve ihtiyaçlarını bugünden karşılamak istediklerini Bu yıl içinde 80.000 kişiyi ağırlamayı hedefediklerini vurguladı. Eder “Dünya devi Marriott Grubu, tüm dünyada konuk ağırlama standartlarını belirleyen yüksek hizmet kalitesini şimdi Türkiye’ye de taşıyor. Çünkü Türkiye’ye, Türkiye’nin turizm potansiyeline güveniyor ve bu ülkenin geleceğine yatırım yapıyoruz.”dedi
Yetkililerin verdiği bilgilere göre 72 ülkesinde, 3.900 otel, 35 milyon  üyesine  ve 18 markaya sahip bir otel zinciri olan Marriott International’ın İstanbul Marriott Hotel Şişli otelininde gördümüz kullanım ve aksesuar eşyaların tümü tabii doğal olması. Hizmet vereceği Kongre turizmine Otel kapasitesi ile büyük ölçüde pay sahibi olacak.
Otelin inşaatı kadar gösterilen titizliği hizmet veren personel alımında da gösteren Otel grubu hak ettiği en gözde İstanbul otellerinden biri olacağı muhakkak.
Turizm kazandırılan Otelde emeği geçenleri tebrik ediyoruz.
 yilmazparlar@yahoo.com






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder